Daca v-ati mutat de curand in Bucuresti si cautati o clinica dentara unde sa va puteti rezolva anumite probleme stomatologice, beneficiind de profesionalismul si seriozitatea unor medici bine pregatiti, la Dental Medical gasesti exact ceea ce ai nevoie. Dispunem de cabinete foarte bine dotate, personal empatic si profesionist, dar si de preturi adaptate veniturilor din Romania. Cu alte cuvinte, clinica dentara Dental Medical iti da posibilitatea sa ai grija de sanatatea dintilor tai fara sa va mai ganditi ca serviciile sunt exagerat de scumpe ori cabinetul este prea departe de casa. Acum suntem la doar cativa pasi de casa ta si ne propunem ca prin activitatea noastra sa putem sa promovam un comportament cat mai serios vizavi de igiena orala pe care fiecare dintre noi trebuie sa o aiba in fiecare zi.
Exista anumite lucruri in viata de care nu poti scapa. Plata taxelor, schimbarea anvelopelor, controale medicale periodice, motiv pentru care este bine sa va consultati si medicul stomatolog din cand in cand.
Mai multi factori, cum ar fi varsta, fumatul, starea generala de sanatate, aparitia tartrului, care influenteaza cat de des este necesara o vizita la medicul dentist pentru fiecare persoana. Sunt sugerate vizite mai frecvente pentru persoanele cu boala parodontala, la copii si la persoanele mai predispuse la dezvoltarea cariilor. Important este sa iei din timp problemele mici, inainte ca acestea sa devina mari.
In timpul examinarii dentare de catre medicul dentist, acesta va evalua mai multe aspecte ale sanatatii bucale, cum ar fi:
• dinti deteriorati, lipsa sau cariati;
• semne timpurii de cadere;
• starea gingiilor, cum ar fi adancimea alveolelor parodontale, inflamatia sau orice alt semn de boala a gingiilor (care poate duce la pierderea dintilor);
• daca lucrarile dentare anterioare, cum ar fi canalele radiculare, implanturile si coroanele, sunt inca in stare buna;
• primele semne de cancer la gura si gat, cum ar fi leziuni albe sau glande salivare blocate;
• orice alta crestere sau chist suspect;
• pozitia dintilor
• semne care indica daca vi se macina dintii sau va strangeti muschii maxilarului (o problema corectabila care poate provoca dureri de cap sau dureri maxilare si care, atunci cand sunt severe, pot duce la pierderea auzului sau a dintilor);
• semne de sangerare sau inflamatie pe limba;
• starea generala de sanatate si functia articulatiei temporomandibulare (care uneste maxilarul cu craniul);
• starea generala a oaselor fetei, a maxilarului si a gurii. In plus, o analiza completa va preveni riscurile de aparitie a bolilor parodontale si, inevitabil, pierderea dentitiei naturale. De asemenea, un control regulat la clinica dentara este o ocazie buna de a face bilant cu medicul dentist asupra metodelor de ingrijire a dintilor, mai ales in situatia in care trebuie sa interveniti cu modificari asupra manierei de ingrijire.